POISTOT (HO 19.11.2015)
edellinen - - seuraava

"Jotta suihkussa käynti onnistuisi, täytyy unohtaa se tosiasia, että suihkusta saattaa tulla Niemisen kusta."

Paskamainen naapuri

Kirkkonummella Kauhalan kylässä, noin 32 km Helsingistä, on pieni vanha kyläyhteisö, jonne uudisasukkaitakin tulee koko ajan lisää.

Itselläni on mahdollisuus käyttää vanhempieni 70-luvun puolivälissä rakentamaa kesähuvilaa. Olen siis nyt kertomani uudisasukkaan rajanaapuri. Naapuri, josta kerron on nimeltään Juha Nieminen.

shit.fi - maanantai 2010-09-13.
"Nieminen oli myös kaivanut toiseen kohtaan, jälleen ilman lupaa ja neuvottelua, pihalleen johtavan tiensä reunaan ojan, joka oli ja on vieläkin kokonaan huvilan pienen pihan puolella."

"Lisäksi hän oli siirtänyt tälle huvilatontille vanhoja ratapölkkyjä, rikkinäisiä harkkoja ja muuta töhnää." (Kuva 1).

2009.
Rakentaessaan pihaansa Nieminen pyysi saada kulkea tämän vanhan huvilan piha-alueen läpi. Oma tie oli kuulemma niin huonokuntoinen, ettei se kestäisi raskaita työkoneita ja kuorma-autoja. Kielsin ehdottomasti käyttämästä tätä piha-aluetta, eihän siinä ollut mitään sen kummempaa sorastusta ja vahvuutta, ojitus oli tosin kunnossa. Pyysin häntä laittamaan oman tiensä kuntoon ja korjaamaan tierummun omalla tiellään.

Luulin, että näin selväsanainen viesti menisi perille, mutta ei! Käydessäni sitten seuraavan kerran huvilalla hän oli täyttänyt huvilan ojan ja siirtänyt vanhan ison betonirenkaan ojan viereltä ja oli siis omin lupinsa, nimenomaisesta kiellostani huolimatta, tuhonnut pihan. Piha oli aivan myllerryksessä, maa oli painunut niin, että isojen vuosikymmeniä vanhojen kuusien juuret olivat murskana, joista yksi kuolikin saman tien ja toinen kituu vielä vaivaisena., kolmas näyttää selvinneen tästä myllerryksestä. Tuhoa tietenkin lisäsi tämä täytetty oja, koska vedet valuivat suoraan pihalle.

Nieminen oli myös kaivanut toiseen kohtaan, jälleen ilman lupaa ja neuvottelua, pihalleen johtavan tiensä reunaan ojan, joka oli ja on vieläkin kokonaan huvilan pienen pihan puolella. Lisäksi hän oli siirtänyt tälle huvilatontille vanhoja ratapölkkyjä, rikkinäisiä harkkoja ja muuta töhnää. (Kuva 1).

Nieminen siis täyttää välillä ojia ja kaivaakin niitä, mutta siis koko ajan naapurin puolella häneltä lupaa kysymättä!

Hän oli porauttanut uuden porakaivon ja ryhtyi käyttämään isoa betonirengaskaivoa virkistäytymisaltaana. Kansi oli poistettu ja portaat rakennettu. Sadevesi pääsee sisään estottomasti. toivottavasti ei sentään pikkulapset. Tämä vanhempieni vanha huvila ottaa vetensä noin viiden metrin päästä tästä uudesta Niemisen virkistäytymispaikasta sijaitsevasta vanhasta rengaskaivosta ja jokainen tietenkin arvaa, ettei sen vettä enää juomavetenä uskalla käyttää. Jotta suihkussa käynti onnistuisi, täytyy unohtaa se tosiasia, että suihkusta saattaa tulla Niemisen kusta.

Tämä oli siis minuun, ensimmäiseen naapuriin kohdistunutta kiusantekoa.

"Hän oli porauttanut uuden porakaivon ja ryhtyi käyttämään isoa betonirengaskaivoa virkistäytymisaltaana. Kansi oli poistettu ja portaat rakennettu. Sadevesi pääsee sisään estottomasti. toivottavasti ei sentään pikkulapset."

"Tämä vanhempieni vanha huvila ottaa vetensä noin viiden metrin päästä tästä uudesta Niemisen virkistäytymispaikasta sijaitsevasta vanhasta rengaskaivosta ja jokainen tietenkin arvaa, ettei sen vettä enää juomavetenä uskalla käyttää."

"Jotta suihkussa käynti onnistuisi, täytyy unohtaa se tosiasia, että suihkusta saattaa tulla Niemisen kusta
."
"... nyt hän on poistanut huvilatontin vieressä olevalta pelloltaan pintamaan ja ajattaa sinne hyvin epämääräisen näköistä purkujätettä: betoninkappaleita, asfaltin kappaleita ja vanhoja tiilejä ym ym. Mitään varmuutta niiden sopivuudesta kaivon läheisyyteen ei ole. Mainittakoon, että suurimmalla osalla tällä kulmakunnalla olevilla kiinteistöillä on edelleen rengaskaivot käytössään." (Kuva 2).

2010.
Luulin jo päässeeni rauhaan tältä terroristilta, mutta kaikkea muuta. nyt hän on poistanut huvilatontin vieressä olevalta pelloltaan pintamaan ja ajattaa sinne hyvin epämääräisen näköistä purkujätettä: betoninkappaleita, asfaltin kappaleita ja vanhoja tiilejä ym ym. Mitään varmuutta niiden sopivuudesta kaivon läheisyyteen ei ole. Mainittakoon, että suurimmalla osalla tällä kulmakunnalla olevilla kiinteistöillä on edelleen rengaskaivot käytössään. (Kuva 2).

Toinen naapuri on rakentamassa tietä tontilleen, joka kaavan ja vahvistetun maanmittaustoimituksen nojalla kulkee 6 metrin levyisenä Niemisen tontin reunalla. Tie rakennetaan vanhalla hyväksi havaitulla tavalla, joka johtaa hyvään tulokseen maanvaihtoa suorittamatta: Alkuperäisen maan päälle on kerätty tiuha satojen ellei tuhannen rangan muodostama puupatja ja sen päälle nostetaan sitten ojittamisesta tulleet maat, jotka tasoitetaan. Hiukan soraa sitten myöhemmin ja tie kestää, kun ojat ovat kunnossa.

Tämä toinen naapuri on tänä kesänä joutunut vuorostaan Niemisen terrorin kohteeksi. Kepitettyään tarkasti tielinjan toukokuussa ja tilatessaan tuttua traktorikaivuria tekemään työn, Nieminen ehti kasata valtavan puolitoista metriä korkean ja kymmenen metriä pitkän maavuoren tämän rakenteilla olevan tien alkuun poistaen tietenkin kepitykset tai jättäen ne kasan alle, kadonneet ne kuitenkin olivat. Ja taas tietenkin kaikki omin päin mitään tämän toisen naapurin kanssa sopimatta. Vuoressa oli myös niin isoja kivenmurikoita, ettei niitä olisi traktorikaivurilla pystynyt sivuun siirtämäänkään.

Tässä yhteydessä Nieminen kunnostautui myös pikkuisen kolmannen naapurin kiusaamisessa, kun kaivoi ojaa rajalle jälleen tämän kolmannen kanssa mitään sopimatta.

"Kepitettyään tarkasti tielinjan toukokuussa ja tilatessaan tuttua traktorikaivuria tekemään työn, Nieminen ehti kasata valtavan puolitoista metriä korkean ja kymmenen metriä pitkän maavuoren tämän rakenteilla olevan tien alkuun poistaen tietenkin kepitykset tai jättäen ne kasan alle."

"Vuoressa oli myös niin isoja kivenmurikoita, ettei niitä olisi traktorikaivurilla pystynyt sivuun siirtämäänkään."
"Nieminen tasoittikin sitten rakentamansa vuoren mutta jätti sinne näitä isoja kiviä, jotka edelleen törröttävät pystyssä vaikeuttaen kohtuuttomasti tien rakentamista." (Kuva 3).

Toinen naapuri kepitti sitten tielinjan uudelleen. Nieminen tasoittikin sitten rakentamansa vuoren mutta jätti sinne näitä isoja kiviä, jotka edelleen törröttävät pystyssä vaikeuttaen kohtuuttomasti tien rakentamista. (Kuva 3).

Ja kuin pisteenä iin päälle aina vain Nieminen jotakin uutta keksi. Nyt hän on katkaissut tätä toisen naapurin rakentamaa ojittamista vaille ollutta tiepenkkaa 20 metrin matkalta. Kysymykseen, mitä hän sille aikoo oikein tehdä, hän vastasi silmät kirkkaana, ettei tien alla olevaan maahan ole koskettu! (Kuva4).

Ei ole ihme, että neljäs naapuri, joka tarkasteli tuloksia totesi, että Nieminen on ainoa näitä pikkuteitä käyttävä autoilija, joka ei moikkaa kun vastaantulija hiljentää vauhtiaan tai jopa pysähtyy, jotta autot turvallisesti mahtuisivat ohittamaan toisensa.

Siviiliammatiltaan Juha Nieminen on perheneuvoja ja perheterapeutti, joka myy palveluksiaan omistamansa Kasvun Aika Oy:n kautta Espoolle ja Kirkkonummelle!

"Ei ole ihme, että neljäs naapuri totesi, että Nieminen on ainoa näitä pikkuteitä käyttävä autoilija, joka ei moikkaa kun vastaantulija hiljentää vauhtiaan tai jopa pysähtyy, jotta autot turvallisesti mahtuisivat ohittamaan toisensa."

"Siviiliammatiltaan Juha Nieminen on perheneuvoja ja perheterapeutti".
"Ja kuin pisteenä iin päälle aina vain Nieminen jotakin uutta keksi. Nyt hän on katkaissut tätä toisen naapurin rakentamaa ojittamista vaille ollutta tiepenkkaa 20 metrin matkalta."

"Kysymykseen, mitä hän sille aikoo oikein tehdä, hän vastasi silmät kirkkaana, ettei tien alla olevaan maahan ole koskettu!" (Kuva4).

Ympäristörikos?

Nyt kun Nieminen on poistattanut pelloltaan kaiken pintamaan ja ajattaa sinne erilaista rakennusjätettä hän syyllistyy ympäristörikokseen, jos jätteen joukossa on myrkyllisiä aineita. Luulisi betoninkappaleiden ja asfaltin kappaleiden olevan ainakin pohjaveteen liuotessaan sopimattomia naapureiden kaivojen vesille. Tietenkin edellä mainittu kaivoveteen kusemismahdollisuuskin tuntuu aika öklöttävältä. (Kuva 5)

Veropetos?

Syytä olisi myös selvittää, onko Juha Nieminen syyllistynyt veropetokseen tai ainakin verovilppiin, kun hän on vuosikausia ilmoittanut talonsa pinta-alan noin 100 m2 pienemmäksi, kuin se todellisuudessa on. Kai tällä on jokin vaikutus kiinteistön verotusarvoon ja sitä kautta hänelle määrättyyn kiinteistöveron suuruuteen.

Pertti Manninen. Ensimmäinen naapuri ja Shit.fi-julkaisun vastaava päätoimittaja.

Kuvat torstaina 2010-09-09. Kirkkonummi. Kauhala. Pertti Manninen.

"Syytä olisi myös selvittää, onko Juha Nieminen syyllistynyt veropetokseen tai ainakin verovilppiin, kun hän on vuosikausia ilmoittanut talonsa pinta-alan noin 100 m2 pienemmäksi, kuin se todellisuudessa on."
"Nyt kun Nieminen on poistattanut pelloltaan kaiken pintamaan ja ajattaa sinne erilaista rakennusjätettä hän syyllistyy ympäristörikokseen, jos jätteen joukossa on myrkyllisiä aineita. Luulisi betoninkappaleiden ja asfaltin kappaleiden olevan ainakin pohjaveteen liuotessaan sopimattomia naapureiden kaivojen vesille." (Kuva 5).

"Tietenkin edellä mainittu kaivoveteen kusemismahdollisuuskin tuntuu aika öklöttävältä."


shit.fi - keskiviikko 2010-06-02



Huussi roihusi moottoritiellä. Ilta-sanomat.fi keskviikkona 2010-06-02 klo 12:15. Kuva etusivulta.
Juttu uutissivulla: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=2176543



Shit.fi - sitä suomeksi. N:o 5
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2010-09-12, nettiin 2010-09-13, linkkejä 2010-05-13.
Shit.fi - 2010-09-13 - Paskamainen naapuri - Juha Nieminen - perheneuvoja ja perheterapeutti - Kasvun Aika Oy - Kirkkonummi Kauhala - Pertti Manninen - 1. naapuri - Ympäristörikos - veropetos - verovilppi - Huussi roihusi moottoritiellä. Kuva -  -.kuva - kuvat - pertti manninen - Luettelo - nettisanomat - 12.fi - Lakisanomat - asianajotoimi.fi n:o 5.


Sivun alkuun!

 

2012-05-13: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianosaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm


2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivustossa on tehty hovioikeuden määräämät lisäpoistot. Näin ollen asianomaisten henkilötiedot ovat tulleet julkisiksi. Asianomaiset ovat asianajaja Pekka Mononen, Asianajotoimisto Pekka Mononen Ky, Vantaa, ja myyntipäällikkö Lauri Kara, Nordea Pankki Oy. (Maanantai 07.03.2016.)